Om SEAMS – Smärtstillande, Etoricoxib, Analgetika, Morfin, Sufentanil och Paracetamol.

Vi är mycket stolta över att kunna presentera vår nya sajt för forskning kring smärtstillande. Vi vill med vår nya design sätta dig som läsare och kund i absolut fokus. Din upplevelse är det viktiga för oss och att genom att löpande publicera nya forskningsrön och artiklar som handlar om olika typer av analgetika och läkemedel vill vi befinna oss på framkant.

Vi publicerar löpande forskning kring analgetika. Till exempel paracetamol, acetylsalicylsyra och ibuprofen.

Bedriver du forskning inom detta vetenskapliga område kontakta oss här.

seams

Vi vill passa på att välkomna dig till vår sida på internet och till något av våra underforum här på webben. Du kan själv surfa runt och läsa tidigare publicerar information om bland annat paracetamol (som vi fördjupat oss i), Alvedon (senaste studierna), Citodon (med kodein) och Panodil.

Du kan skriva ut artiklar och läsa hemma i lugn och ro eller läsa direkt på din läsplatta online. Allt för din kunskap och utbildningsnivå ska höjas.

Vi vill så klart alltid vara här för dig och ge dig den bästa tänkbara servicen. Vårt senaste uttalade mål är att alltid sträva efter att ge dig (som kund och läsare) den bästa och senaste kunskapen som finns att tillgå.

Analgetika – Paracetamol och Citodon

Vi strävar efter ett långsiktigt tänkande och en långsiktig vision när det gäller publicering av forskningsresultat kring analgetika. Speciellt varmt om våra hjärtan (på grund av den senaste tidens uppmärksamhet i media) ligger forskning kring paracetamol och läkemedel med denna substans. Det kan till exempel vara Citodon eller Alvedon.

Men vi vill också säga att vi strävar efter att täcka in andra om råden och publicerar även skrivelser som avhandlar:

  • Morfin
  • Acetylsalicylsyra
  • Ibuprofen (Ipren med flera)
  • Diklofenak (bland annat Voltaren)
  • Etoricoxib
  • Panodil (med paracetamol)

Vi vill vara ett modernt alternativ i en traditionell bransch.

Korta fakta

Mer än 13 artiklar under publicering om paracetamol och Citodon, mer än 3 artiklar specifikt om Panodil och Alvedon, mer än 7 artiklar om ibuprofen och diklofenak.