Skicka information angående forskning kring paracetamol och andra analgetika till oss på denna adress:

kontakt@seams.nu

Redaktörerna – https://www.seams.nu/

Varmt välkommen att kontakta oss i frågor rörande smärtstillande, analgetika, och om du behöver någon som helt vägledning eller bra behöver hjälp i största allmänhet.

Forskning kring smärtstillande

På denna sajt hitta du mycket information kring forskning och närliggande kunskap. Du hittar förmodligen svar på många av dina frågeställningar, men står du fortfarande svarslös är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Du kan också ringa oss onsdag till torsdag mellan 9:00 – 14:00.

Enklast att nå oss är trots allt via e-post eller vida ett av våra kontaktformulär som du hittar på denna sida (se längre ned). Observera att vi endast motar frågor rörande analgetika, SEAMS – Smärtstillande, Etoricoxib, Analgetika, Morfin, Sufentanil och Paracetamol. Normalt sätt så får du räkna med att det tar mellan 4 och 8 arbetsdagar innan du kan förvänta dig ett svar från oss.

Vi motser gärna din feedback. Du kan alltid hjälpa oss att bli bättre på det vi gör. Skicka oss förslag och tips på vad vi kan förbättra. Klagomål och beröm kan du också skicka. Skriv då gärna exakt vad problemet är så att vi så fort som möjligt kan åtgärda det så att alla kan dra nytta av din feedback.

Övrigt om analgetika

Tveka förstås inte att kontakta oss med dina specifika frågor om analgetika så som till exempel paracetamol (Alvedon, Panodil och Citodon). Även om du undrar något om läkemedel och forskning kring ibuprofen, Diklofenak (Voltaren) eller acetylsalicylsyra och du inte har lyckats få fram någon vettig information här på sajten. Kontakt informationen finner du här (högst upp eller längst ner på sidan).

kontakt@seams.nu

Vill du i stället att vi kontaktar dig? Då kan du fylla i vårt kontaktformulär här på sidan.

Eller så kan du ringa direkt angående forskning kring paracetamol till kontoret (på kontorstid).